Jump to content
Corsair Community

H80i V2 Buzzing Noise


boeing253

Recommended Posts

Well ive been fed up with the CL4 not running the fans properly.

 

I last night used SIV to set the fans to certain points PWM and they ramped up when i ran a stress test. I did accidently select the pump to cpu temp but changed that back.

 

I set the fans to run off the cpu 2 temp. The pump ran at 2910rpm so the test and fans peaked at 2200rpm. (Never gone that high in CL4).

 

but now I have a buzzing noise coming from the unit. Its not grinding its just buzzing. If i touch the radiator or fans or ever the case it stops.

 

Ive checked and the fans seem to be securely mounted to the radiator and its not moving.

 

Just wondered if i could get some help to properly setup SIV to control the unit. I can live with the buzzing noise but it was dead silent before.

 

Here is a link to the recording of the sound i took.https://drive.google.com/file/d/0B4q9UN-iU3GAQXVLd2V2djdyVHM/view?usp=drivesdk

Link to comment
Share on other sites

Just wondered if i could get some help to properly setup SIV to control the unit.

 

If you need help then do as I specify in http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=140665 and post screen shots. [Link Fans] would be a good start.

 

Does the buzzing noise depend of the fan or pump speed? If so post [Link Fans] screen shots for the various sounds.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...