Jump to content
Corsair Community

Could anyone tell if my H110i GTX is working propperly?


corssair

Recommended Posts

UPDATE!

 

The pump seems to be making a weird fizzling sound...

I thought at first it was my rad fans or my fury x cooler inside...

 

But nope, shut down the top rad fans,and disconnected my gpu aswell, the noise is coming from the pump/block.. when i touch the hole near the block i can feel it vibrating..

 

What to do?

 

 

==============================

 

 

fixed this below.

EDIT : just saw this thread popping up "http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=153706" will take a look.

 

 

Hi all,

 

I have noticed alot of people made threads with the same qeustion.

I figured i'm gonna make my own thread for my own problem.

 

 

I'd like to know if my fans/pump are correctly functioning, since one fan is showing in flashing red in Corsair Link.

 

http://i.imgur.com/lEVn6l3.png

http://i.imgur.com/RikM6dr.png

 

Fans in bios are set to silent mode ( lowest possible )

 

I actually wanna know why im having a red fan flashing?

I guess i connected it to the wrong port?

 

Normally i connected the 2 fans on the rad to the pump Y split, however only one is connected through that, since the other one was a 3pin to 4pin, if i remember correctly..

 

Since the first time i booted up the pc, one of the top fans did not work when they were both connected to the Y split coming from the pump?

 

 

Thanks in advance. ;):

Link to comment
Share on other sites

EDIT : just saw this thread popping up http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=153706 will take a look.

 

I actually wanna know why im having a red fan flashing?

I guess i connected it to the wrong port?

 

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=153706 does not apply to the H110iGTX, H100iGTX or H80iGT.

 

The H110iGTX only have a single fan controller. If you need to connect the one fan to the 4-pin connector and if you connect both fans they wil run at the same speed.

Link to comment
Share on other sites

UPDATE!

 

The pump seems to be making a weird fizzling sound...

I thought at first it was my rad fans or my fury x cooler inside...

 

But nope, shut down the top rad fans,and disconnected my gpu aswell, the noise is coming from the pump/block.. when i touch the hole near the block i can feel it vibrating..

 

What to do?

Link to comment
Share on other sites

put the H110iGTX Cooler Fan in the same group (10) as the H110iGTX Cooler Temp

 

It works now!

 

Though the pump or rather the block is making noise...

If the it does not fix it by putting the case vertically or shake the rad with the block Corsair will replace this unit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...