The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Enthusiasts Section > Overclocking and Benchmarking

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2019, 10:08 AM
D3cod3d D3cod3d is offline
HackThePlanet
D3cod3d's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Location: U.S.A
Posts: 1
POST ID # = 1023544
D3cod3d Reputation: 10
Default Issues with Vengeance rgb pro

So I purchased some Vengeance rgb pro (2x8gb) 16 gig ram, and for the life of me I cannot get the ram to run at the 3000mhz speed that it is suppose to run at. No matter what I do it seems to always get stuck in a boot loop when I turn on the pc. I can get it to set at 3000mhz and run it all day, but when I shut down the computer and try to turn it back on the pc gets stuck in a boot loop every time. It always comes down to the ram as well, I'm out of options as to what is causing it to run act like this and why it wont run at what it's top speed it. Any help would be great, cause i'm at a complete loss to what's going on with it.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.