The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2020, 08:58 AM
ttv/w33sy ttv/w33sy is offline
Registered User
ttv/w33sy's PC Specs
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
POST ID # = 1047828
ttv/w33sy Reputation: 10
Sad Icue doesnt detect my H100I RGB Platinum after firmware update

Im so frustrated right now. I got my new AIO yesterday and i set it up and everything. Today i thought it could be good to do a firmware update...
The flash was a success but after PC restart, my fans were blowing on max, the RGB doesnt work anymore AND it dissapeared in iCUE. I have no more controll over it.+ i get connect/disconnect sounds from windows the whole time.
Please i need help.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-25-2020, 05:23 PM
zartog zartog is offline
Registered User
zartog's PC Specs
 
Join Date: May 2020
Posts: 5
POST ID # = 1047894
zartog Reputation: 10
Default

So i have more or less the same problem, though when i boot my pc i get a no fans installed error as well... so lets hope someone works this out!

In the meant time though if you want the windows connect/disconnection noise to stop, uninstall iCue, this has worked for me at least, all fans have retained the last settings applied since last time used in iCue.

I have also submitted a support ticket but no response as yet.
Reply With Quote


  #3  
Old 05-25-2020, 05:25 PM
ttv/w33sy ttv/w33sy is offline
Registered User
ttv/w33sy's PC Specs
 
Join Date: May 2020
Posts: 15
POST ID # = 1047895
ttv/w33sy Reputation: 10
Default

i cant uninstall icue so i just unplugged the USB cable from the cooler.
Reply With Quote


Reply

Tags
aio, bricked, cooling, firmware, update

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.