The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-04-2019, 05:09 PM
CodilX CodilX is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 68
POST ID # = 996387
CodilX Reputation: 10
Default When will macro replays be fixed?

I was trying to setup macros for use in game for the first time and I was surprised that the replay speed was incredibly slow, unusable for me in all cases. It appears as if the replay speed is at least 3-4 times slower than the actual recorded movements.

After some searching I found that this issue has been around since at least 2015

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=140418
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=141180
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=140418
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=170288
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=137601

Is solving this issue abandoned? Again I'm forced to use AHK instead of Corsair software ..
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2019, 03:36 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 996643
Inheritance Reputation: 70
Default

If you are experiencing this issue in iCUE id start by checking your CPU usage to make sure it's not pegged. Also, try going into TaskManager and setting iCUE's run time priority to real time.

Those posts are from CUE 2 which is no longer supported, and this issue was patched in CUE 2. Also, 2 of them are duplicates.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2019, 04:48 PM
CodilX CodilX is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 68
POST ID # = 996652
CodilX Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Inheritance View Post
If you are experiencing this issue in iCUE id start by checking your CPU usage to make sure it's not pegged. Also, try going into TaskManager and setting iCUE's run time priority to real time.

Those posts are from CUE 2 which is no longer supported, and this issue was patched in CUE 2. Also, 2 of them are duplicates.
System CPU usage at ~50-70% when recording and replaying macros, iCUE set at real time.

I would not consider this fixed in any way. See it for yourself.

Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2019, 05:13 PM
CodilX CodilX is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 68
POST ID # = 996790
CodilX Reputation: 10
Default

Here's a direct side by side comparison of how bad the macro replays are working. I added timers to the real time inputs as well as the macro replay. Timers start and stop with the first and last audio cues.

Right from the start it's painfully apparent how desynced the movements are. Later on I hold fire for 9 bullets stop then hold for 11 more. The macro replay resulted in 12 bullets fired followed by 15. This result gets repeated with the same bad result.

This shows how inconsistent and delayed macro recordings and/or macro replays are.

Macros are not fixed.

Oh and not having a macro record start/stop hotkey is annoying to say the least.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.