The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2019, 03:44 PM
ccx1 ccx1 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1020701
ccx1 Reputation: 10
Default [BUG] Firefox + corsair void pro USB = muted sound

this is a repeatable bug.
windows 10 latest update
firefox 69.0.2 (latest vesion)

open multiple tabs, say 5 or so
open youtube on any of the tabs 2-5
try to play a video, there is hardly no sound.

close all tabs, and firefox. then start up firefox again, without opening any other tabs, go to youtube and play a video. audio works as normal
Reply With Quote


  #2  
Old 10-21-2019, 09:00 PM
ccx1 ccx1 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1021988
ccx1 Reputation: 10
Default

Thanks to nobody helping me on this forum, I had to do a ton of work trying to get an answer. Never going to buy another corsair product again lol

The volume Mixer has audio on Firefox Low, and when you close Firefox Windows is clearing the Volume Mixer value for Firefox.

https://i.imgur.com/H9naoPR.png
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.