The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2019, 08:40 PM
D34DMetalPC D34DMetalPC is offline
Registered User
D34DMetalPC's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 16
POST ID # = 990433
D34DMetalPC Reputation: 10
Angry H115i Platinum: AIO stopped showing up in iCue 2 days after installing it

As the title says:

I bought a shiny new H115i Platinum to round out my system refresh and was happy when I first turned the system on to see that the LEDs and the AIO were working well and showing up in the iCue software to control RGB. Fast forward to approx. 2 days later when I turned my system on in the morning, to my surprise, the AIO had vanished from the iCue software AND from Link4... Naturally I'm VERY tilted about this for a few reasons: I spent a good chunk of money on this AIO and I expect it to work because of the investment; I've been trying just about every "fix" listed on the forum here for a week with no success; and I also tried a fix that Corsair support sent me and even this did not remedy my problem to get the AIO showing up in iCue.

I'm at wits end here and I just want an RGB AIO that works without having to go through a process of back-end user fixes. I'm tired of the slow responses from Corsair support. I don't want to have to take out the H115i Platinum to RMA or anything of the sort.

Please help anyone
Reply With Quote


  #2  
Old 01-19-2019, 10:20 AM
mad_foxx1984 mad_foxx1984 is offline
Registered User
mad_foxx1984's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
POST ID # = 990485
mad_foxx1984 Reputation: 10
Default

I am going through the same issue with my corsair h100i pro rgb. No detection from my computer and also icue/corsair link. Pump and fan works (though at max operation). had to connect the fans to my motherboard to quiet them down.
Reply With Quote


Reply

Tags
h115i disconnect, h115i platinum, h115i reconnect, icue problem, link4 problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.