The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2017, 03:10 AM
grigo1008 grigo1008 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 920240
grigo1008 Reputation: 10
Question HARPOON RGB mouse side buttons and problem with CUE

Just bought my first Corsair product ever. Conpletely new to CUE. When i connected the mouse everything was totally fine. I downloaded CUE to get a RGB rainbow effect. I installed it got to RGB and set the effect. Now my side buttons 5 and 6 dont work. They are named forward and backward on the programm. So again I am COMPLETELY NEW and after reading other posts from other people and the replys how to fix it, i didnt understand anything. I can understand Russian English and German. Please help me.(Without CUE opened everything is as i want exept of the RGB lighting)
Reply With Quote


  #2  
Old 09-17-2017, 07:07 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 920328
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Do you have any actions assigned to the keys?

You can take a look at the unofficial CUE 2 manual and see whether that helps.
http://bit.do/CUE2M
Reply With Quote


  #3  
Old 09-17-2017, 09:58 AM
grigo1008 grigo1008 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 920346
grigo1008 Reputation: 10
Default

When i click the "+" on the actions tab i see this -https://imgur.com/a/qBCus
I havent changed anything. It looks like they are assigned. (I dont know anything about CUE)
Reply With Quote


  #4  
Old 09-18-2017, 01:09 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 925
POST ID # = 920469
Corsair Nick Reputation: 39
Default

There seems to be an error either with the device or the software. Try removing the action you created, then replug mouse in and see if the error shows in the lower left corner of CUE.
Reply With Quote


  #5  
Old 09-18-2017, 05:26 PM
grigo1008 grigo1008 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 920492
grigo1008 Reputation: 10
Confused The error message

CUE macro execution is not working properly. Pleade repair installation of CUE. Repaired it - no changes... Its just sad that i cant use the RGB how i want because without CUE opened, everything is fine!
Reply With Quote


  #6  
Old 09-22-2017, 07:28 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 920842
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If you are running Windows 7, You will want to make sure the hotfix below is installed.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=166144
Reply With Quote


  #7  
Old 03-03-2018, 09:01 PM
pmad2991 pmad2991 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 943123
pmad2991 Reputation: 10
Default

[SOLVED]

grigo1008 i just bought the harpoon too and i had the same problem.
1)turn on the switch at the upper side of the CUE to have advanced settings enabled
2)at the actions menu select the 5 and 6 and do the same for both of them
3)at the right side you will see after you enable the advanced settings a screwdriver and a wrench
4)click on the wrench and check the "retain original key output" box
5)ready to go
Reply With Quote


Reply

Tags
cue, harpoon, problem, rgb mose, side buttons

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.