The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  German Language Support > Allgemeine Fragen (General Questions)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2019, 03:32 PM
HighHolmes HighHolmes is offline
Registered User
HighHolmes's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
POST ID # = 994100
HighHolmes Reputation: 10
Default Commander Pro Werte

Hallo ich habe einen Commander Pro und bin mir bei den Werten der Spannung etwas unsicher ob die so in Ordnung sind.

Nur gibt es ja die Werte:
12V
5V
3.3V
Beim sind sie aber wie folgt: 12V; 4,99-5,02V und 3,42V

Bin über jede antwort und ggf Hilfe Dankbar

MfG
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2019, 01:06 AM
muvo muvo is offline
Ich bin kein Mitarbeiter
muvo's PC Specs
 
Join Date: Sep 2011
Location: Saarland
Posts: 5,855
POST ID # = 994162
muvo Reputation: 38
Default

Welches Netzteil hast du verbaut?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2019, 06:06 PM
HighHolmes HighHolmes is offline
Registered User
HighHolmes's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
POST ID # = 994261
HighHolmes Reputation: 10
Default

Ein Be Quiet pure power 10 600W
Reply With Quote
  #4  
Old 03-17-2019, 06:07 PM
Bluebeard's Avatar
Bluebeard Bluebeard is offline
Corsair Mitarbeiter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 9,958
POST ID # = 998079
Bluebeard Reputation: 46
Default

Die Spannungen haben eine +/- 5% Toleranz. Entsprechend ist alles OK.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.