The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2019, 12:11 PM
Mechanicool Mechanicool is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1016040
Mechanicool Reputation: 10
Default Does K55 work with ICUE?

I am going to pick up a k55 for myself, but first I want to know if it compatible with the ICUE software. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-29-2019, 06:41 PM
thestu thestu is offline
Registered User
thestu's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 29
POST ID # = 1016089
thestu Reputation: 25
Default

It is compatible, this is the model I have. However, you can't control each LED individually like the higher models.

I like my K55 keyboard. :)
Reply With Quote
Reply

Tags
icue features, k55, keyboard k55

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.