The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2016, 02:35 PM
Senden Senden is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 1
POST ID # = 866221
Senden Reputation: 10
Default Does the original K70 support CUE?

Picked up one of the original K70s for a very good price and while I'm absolutely loving the switch to mechanical keyboard and the nice clicky noises the keys make, I'm noticing that CUE isn't picking up the keyboard. Looking at the product download page, there is no mention of the original K70, does that mean CUE doesn't support it? Is there any other way of switching my keys? I was using an old Razer Anansi before and one feature I utilised was the ability to switch my left shift and ctrl keys for MMO keybinds, is there any way of doing this on my K70?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-08-2016, 02:50 PM
Corsair Henry's Avatar
Corsair Henry Corsair Henry is offline
Corsair Employee
Corsair Henry's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,403
POST ID # = 866222
Corsair Henry Reputation: 14
Default

The Original K70 is a plug and play unit that required no software. If you are looking for a Keyboard with macro support, you want to get the new K70 LUX.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.