The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2018, 10:02 PM
TiberiusKane TiberiusKane is offline
Registered User
TiberiusKane's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
POST ID # = 959133
TiberiusKane Reputation: 10
Default K55 and ICUE issue just spend over £300 for this setup and can't get to work

Hi, looking for some help with my K55 and ICUE.

I've had a K55 keyboard for a few months and it's always worked perfectly.

Decided to buy a glaive, wireless void pro and the st100 stand as wanted to sink up my RGB.

I seen for the mouse, headset and stand that ICUE should be used.

I downloaded this, it found all my hardware and could use lighting sink for all apart from keyboard, I understand it's a basic model and doesn't have the ideal lighting but that's fine as long as it all works.

So everything now works bar my keyboard, I can change colors through ICUE (when the keyboard shows up in ICUE) It doesn't always, but now whenever ICUE opens to control lighting the numlock, caps key lights won't show as lit or not. I type alot on the keyboard so it's a feature I need.

Is there anything I can do? I've downloaded multiple versions of ICUE but same issue with all.

Can I not use ICUE and change lighting on mouse, headset and stand another way?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2018, 12:51 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 681
POST ID # = 959197
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Quote:
Originally Posted by TiberiusKane View Post
Hi, looking for some help with my K55 and ICUE.

I've had a K55 keyboard for a few months and it's always worked perfectly.

Decided to buy a glaive, wireless void pro and the st100 stand as wanted to sink up my RGB.

I seen for the mouse, headset and stand that ICUE should be used.

I downloaded this, it found all my hardware and could use lighting sink for all apart from keyboard, I understand it's a basic model and doesn't have the ideal lighting but that's fine as long as it all works.

So everything now works bar my keyboard, I can change colors through ICUE (when the keyboard shows up in ICUE) It doesn't always, but now whenever ICUE opens to control lighting the numlock, caps key lights won't show as lit or not. I type alot on the keyboard so it's a feature I need.

Is there anything I can do? I've downloaded multiple versions of ICUE but same issue with all.

Can I not use ICUE and change lighting on mouse, headset and stand another way?
Assuming you just have CORSAIR peripherals in your setup. You can simply go back to CUE 2.X.

http://downloads.corsair.com/downloa...50_release.msi


It's also possible that your K55 may need a firmware update. In iCUE/CUE2, go to settings and find the firmware update options for the K55. Run the update and see if that resolves the behavior you've mentioned.
Reply With Quote
Reply

Tags
icue, k55

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.