The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2019, 11:19 PM
RetroMemory RetroMemory is offline
Registered User
RetroMemory's PC Specs
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2
POST ID # = 1018515
RetroMemory Reputation: 10
Default H100 platinum failed to update firmware 1.01.5

Currently in firmware 1.00.33 with 3.19.120 iCue. Windows 10 latest 1903. Tried to reinstalled iCue and still didn't work.
Everytime I press the update button the fan will get maximum rpm and then iCue notifyed that the update failed.
USB disconnection problem occur if set the pump color as rainbow. Anyone know the solution?
Reply With Quote


  #2  
Old 09-22-2019, 08:56 AM
lady_may_cry lady_may_cry is offline
Registered User
lady_may_cry's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 12
POST ID # = 1018965
lady_may_cry Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RetroMemory View Post
Currently in firmware 1.00.33 with 3.19.120 iCue. Windows 10 latest 1903. Tried to reinstalled iCue and still didn't work.
Everytime I press the update button the fan will get maximum rpm and then iCue notifyed that the update failed.
USB disconnection problem occur if set the pump color as rainbow. Anyone know the solution?
I think you should stick to the old fw because the new fw is really bad, pump power is not powerful like before, the maximum fan speed drops from 2800 to 2400 rpm.

https://forum.corsair.com/forums/sho...d.php?t=187527
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.