The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-29-2019, 07:27 PM
Xnitro67 Xnitro67 is offline
Registered User
Xnitro67's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 44
POST ID # = 1013016
Xnitro67 Reputation: 10
Default iCUE stopped recognizing rgb strips and fans

I didnt do anything out of ordinary was switching fans around with my cooler (swiftech) and now the program doesn't show fans or any options but does detect the commander. The fans are spinning but no rgb. I tried disconnecting stuff to see if I did something but nothing.

Update: I plugged back in my corsair rgb mouse pad and got somewhere but noticed my volts are off on the 12 and 3.3 and temps are showing 8c ? I know it ain't that cold in here

also the PWM control doesnt work just shows 0 RPM so does the auto fan detection. i started a support ticket pretty sure somehow the commander did something but i dont see how just by moving the fans around always something with corsair

Last edited by Xnitro67; 07-30-2019 at 01:40 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.