The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2019, 06:40 PM
StBean StBean is offline
Registered User
StBean's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Location: Belmont, CA
Posts: 3
POST ID # = 1018870
StBean Reputation: 10
Default iCUE software is a cpu hog!

What's wrong here? After installing the iCUE software for my RGB k70 MK.2 my games have become literally a slideshow and unplayable, especially fast paced FPS gaming. I disabled the SDK option and still no effect? Is there some secret I'm missing. It's not pleasant using my keyboard with the default RGB settings... looks like a rainbow, thinking about giving it to my daughter because she thinks its pretty...

Last edited by StBean; 09-20-2019 at 07:36 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2019, 08:37 AM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 110
POST ID # = 1018901
Mussels Reputation: 10
Default

1. sounds like the bug with Gsync, disable it from working with windowed apps
2. you can save static (non animated) profiles to the keyboard, which remain even without the software open

make sure you're on the just released 3.20.xx as the 3.19 release was... well, poo.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2019, 09:01 AM
StBean StBean is offline
Registered User
StBean's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Location: Belmont, CA
Posts: 3
POST ID # = 1018902
StBean Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Mussels View Post
1. sounds like the bug with Gsync, disable it from working with windowed apps
2. you can save static (non animated) profiles to the keyboard, which remain even without the software open

make sure you're on the just released 3.20.xx as the 3.19 release was... well, poo.
Yes, Thank you! I downloaded the newest release and my pc is back to normal!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-21-2019, 09:27 AM
Mussels Mussels is offline
Registered User
Mussels's PC Specs
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 110
POST ID # = 1018903
Mussels Reputation: 10
Default

glad yours got sorted out so fast, the 3.19 was hell for a lot of us, as we couldn't downgrade either

go play with the static hardware lighting next, its hidden away in an odd spot for keyboards



(whereas other devices have a 'hardware lighting' option in a totally different spot)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.