The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2019, 11:21 PM
Nemasys Nemasys is offline
Registered User
Nemasys's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 8
POST ID # = 1024652
Nemasys Reputation: 10
Default Virtuoso becomes "Unavailable" randomly in iCue

Like title says my Virtuoso's randomly become unavailable in iCue. Audio is not affected in any way but lighting effects stop and the headset just displays white logos. Unplugging/replugging or switching to wireless than back to wired (it's wired to the PC at all times) fixes it for a while.

Anyone have insight on this bug?

Reply With Quote


  #2  
Old 12-14-2019, 11:16 AM
reddi reddi is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 1
POST ID # = 1027477
reddi Reputation: 10
Default

I'm also having same issue, is there a possible firmware fix coming up?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.