The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 01-05-2017, 08:28 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,930
POST ID # = 885181
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by InFuture View Post
I knew it, your keyboard is not RGB, you guys need to stop confusing these things.


  #17  
Old 01-05-2017, 09:22 AM
InFuture InFuture is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 11
POST ID # = 885185
InFuture Reputation: 10
Question

What is it then? It clearly says on package that it is an rgb and my keys light blue!


  #18  
Old 01-05-2017, 11:04 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,930
POST ID # = 885199
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by InFuture View Post
What is it then? It clearly says on package that it is an rgb and my keys light blue!
Take a pic of your box, i highly doubt it says RGB.

Edit: btw a non RGB keyboard can also be Blue, not just Red, you happened to get the Blue only but on the box it might show as red.

Last edited by krazykid; 01-05-2017 at 11:08 AM.


  #19  
Old 01-05-2017, 11:43 AM
InFuture InFuture is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 11
POST ID # = 885203
InFuture Reputation: 10
Default

Yep my mistake it isn't an RGB lol sorry for your timewasting and thanks for helping me


  #20  
Old 01-05-2017, 11:53 AM
Schwitz's Avatar
Schwitz Schwitz is offline
Lewis Gerschwitz
Schwitz's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Adelaide, Australia
Posts: 723
POST ID # = 885206
Schwitz Reputation: 72
Send a message via Skype™ to Schwitz
Default

Quote:
Originally Posted by InFuture View Post
Yep my mistake it isn't an RGB lol sorry for your timewasting and thanks for helping me
Oh, well that's why I didn't pick it then. You even said in the YouTube comment: "Corsair K70 RGB Lux"

All good, I think you're actually the second person this week to do this?
The first guy didn't take it so well..

"GREAT ..lets see what a glass of muratic acid will do to it !!"
__________________

Check out my Youtube Channel and my Website for all my profiles. Join me on Discord!

Follow me on Twitter and like my Facebook Page for updates.


  #21  
Old 01-05-2017, 12:01 PM
InFuture InFuture is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 11
POST ID # = 885209
InFuture Reputation: 10
Default

Yea I'm really sorry, I was 100% that I had an RGB but I was wrong lol sorry for time wasting


  #22  
Old 01-05-2017, 12:18 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,930
POST ID # = 885216
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by InFuture View Post
Yea I'm really sorry, I was 100% that I had an RGB but I was wrong lol sorry for time wasting
Ive seen this so many times, tech support is a breeze.


  #23  
Old 01-06-2017, 07:07 PM
Dieselman Dieselman is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 4
POST ID # = 885483
Dieselman Reputation: 10
Default

I got the same issue, but i do actually got the strafe RGB. With the old software everything was fine, but with the new one not .. Iam downloading a profile and when i put it on in the easy mode it works, but i know from the old software that in the normal profile there are diffrent lightning profiles and i dont know how to switch them. When i go into advanced everything is black


  #24  
Old 01-06-2017, 08:16 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,930
POST ID # = 885487
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Dieselman View Post
I got the same issue, but i do actually got the strafe RGB. With the old software everything was fine, but with the new one not .. Iam downloading a profile and when i put it on in the easy mode it works, but i know from the old software that in the normal profile there are diffrent lightning profiles and i dont know how to switch them. When i go into advanced everything is black
Some profiles are broken for CUE 2


  #25  
Old 01-06-2017, 10:08 PM
Jingx Jingx is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Location: Austria
Posts: 2
POST ID # = 885497
Jingx Reputation: 10
Default

Hey, I thought I hijack this thread.
Thanks for the great profiles, guys.
I have a K70 rgb lux and just upgraded to cue 2. I was wondering if there is a way to import multiple profiles at once? Do I need to import every single eg. overwatch hero profile? In cue1 I had one profile for all heros (i think it was krazykids profile).

Cheers


  #26  
Old 01-06-2017, 10:43 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,930
POST ID # = 885500
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Jingx View Post
Hey, I thought I hijack this thread.
Thanks for the great profiles, guys.
I have a K70 rgb lux and just upgraded to cue 2. I was wondering if there is a way to import multiple profiles at once? Do I need to import every single eg. overwatch hero profile? In cue1 I had one profile for all heros (i think it was krazykids profile).

Cheers
My brother made a bot to import a bunch of profiles, i might make it public resource.


  #27  
Old 01-08-2017, 01:21 PM
Jingx Jingx is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Location: Austria
Posts: 2
POST ID # = 885712
Jingx Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
My brother made a bot to import a bunch of profiles, i might make it public resource.
That'd be awesome


 

Tags
#corsair, #k70, #profiles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.