The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-13-2019, 04:58 AM
James48 James48 is offline
Registered User
James48's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Volendam
Posts: 33
POST ID # = 1023779
James48 Reputation: 10
Default Corsair Harpoon RGB Pro mouse

Yesterday I bought my self a Corsair Harpoon RGB Pro mouse and have installed with iCUE.

I'm also working with Corsair Gaming K95 RGB Mechanical Gaming Keyboard — Cherry MX Brown.
This keyboard is working with Corsair Utility Engine.

After installing iCUE, Corsair Utility Engine is not working properly anymore, I read there: please connect device?

Today iCUE will not start, after repair with the program he will, but after restart no more?

Are these two different articles bite each other?

All my G action keys also not working more...

I hope there is something I can do about it pls.

Last edited by James48; 11-13-2019 at 05:28 AM.
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.