The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2020, 10:03 PM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 156
POST ID # = 1047168
will_s Reputation: 10
Default Virtuoso RGB Wireless SE Gaming Headset Cutouts

Ok, brought these because of the good reviews for the Mic and it does a good job. But I have a bad problem in iRacing with the sound cutting out. It is working and for 1 to 3 seconds the sound can just go out and then come back on.

Now I have the dongle at the back of my PC and moved it to the front and no difference. I updated iCue (have Commander Pro ) to the latest as well as firmware.

Now I have a wireless mouse and keyboard ( G.Skilll ).

Is this a common problem ? For a gaming headset this is a terrible problem and will return it for a refund if I cant get this fixed.

Any clues ?
Reply With Quote


  #2  
Old 05-20-2020, 10:40 PM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 156
POST ID # = 1047170
will_s Reputation: 10
Default

ok, I have tried it after turning both the wireless mouse and wireless keyboard off and it works flawlessly but I need the mouse and keyboard.

Now the previous wireless headset was the arctic 7 and it never had a problem but the mic is bad.

I never saw any warnings about using this with other wireless devices causing problems
Reply With Quote


  #3  
Old 05-21-2020, 11:01 PM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 156
POST ID # = 1047335
will_s Reputation: 10
Default

ok, I see an updated iCue has come out and I have updated and the sound is not cutting out after 2 sessions of driving in iRacing
Reply With Quote


  #4  
Old 05-22-2020, 11:42 PM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 156
POST ID # = 1047483
will_s Reputation: 10
Default

ok, its not perfect had a slight bit of static and what appeared to be a few very quick cutouts........ you can just notice but not like the 3 to 4 second cutout before
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.