The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-01-2017, 10:24 PM
jeremyroad jeremyroad is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 4
POST ID # = 928661
jeremyroad Reputation: 10
Default Void wireless - not turning on/off, having to update firmware all the time

Hello - I seem to be having an issue with the VOID PRO RGB Wireless headset regarding on/off issues. Now I've skimmed through a lot of threads with people regarding the same issue so I might of missed some important information but all of the things I've read so far doesn't seem to help, so I'll explain what's going on briefly with my particular problem:

-Headset turned off randomly mid-use.
-When plugged in, there's a slow phasing orange/amber colour on the infomic.
-On/off button doesn't work.
-CUE settings says the headset is not connected even though it is.
-The only way I can get the headset to actually turn on is when I do the 'update firmware' thing on CUE, but at that point if I unplug the USB cable from the headset, it turns off again. When I plug it back in, the amber colour is phasing again on the infomic, thus meaning I have to repeat updating the firmware whenever the headset turns off on it's own or when the cable's unplugged.
-Even after I update the firmware, the lighting is set to the rainbow pulse effect when it should be set to the charging lighting setting which confuses me.
-I can't put it in pairing mode either.
-It's still detectable in both Playback and Recording Devices and it's coming up as a Corsair device in Devices and Printers rather than an Avnera AV6302 device so it's not in bootloader mode.

I mean, really I could turn off the auto-shutoff option in the settings and always have the headset plugged in and left on so I never have to annoyingly update the firmware all the time, but buying the headset for the wireless feature was ideally the main reason as to why I purchased it.
Honestly, it's probably something simple like the headset is damaged or I'm just an idiot and it's a very easy fix haha.

Any help would be much appreciated, thank you.
Reply With Quote


 

Tags
damaged, firmware, update, void, wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.