The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-03-2018, 07:03 PM
SilentH SilentH is offline
Registered User
SilentH's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
POST ID # = 962017
SilentH Reputation: 10
Default is it possible to sync....?

A Hydro Series 115 Pro RGB Cooler and Vengeance RGB ram? I feel ike im missing something obvious but I cannot find a way to do so.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-04-2018, 02:05 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,306
POST ID # = 962105
Inheritance Reputation: 70
Default

The Vengence RGB RAM cant be synced up, it doesnt have the hardware necessary to do so. You will need the new PRO RGB RAM for that.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2018, 02:33 PM
Tronoxis Tronoxis is offline
Registered User
Tronoxis's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
POST ID # = 962111
Tronoxis Reputation: 10
Default

Im hoping they fix this issue as i can only change my ram color in the bios or in the icue software which is still buggy.

Quote:
Originally Posted by Inheritance View Post
The Vengence RGB RAM cant be synced up, it doesnt have the hardware necessary to do so. You will need the new PRO RGB RAM for that.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.