The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-20-2018, 05:41 PM
Mxms Mxms is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
POST ID # = 955460
Mxms Reputation: 10
Default Mouse and keyboard no working in Icue across 2 computers

I have a Corsair K70 and a corsair mouse (im pretty sure it's old but i dont know what mouse it is exactly), and neither of them are coming up in iCUE, i've tried restarting my pc, i've tried to update iCUE, but nothing works. Today i actually got a new pc but they dont work on this one just like my last pc as well. they are plugged into usb 3.0 ports and iCUE is up to date. is there any way to fix it?
Reply With Quote


  #2  
Old 05-22-2018, 02:20 PM
Corsair Hotpot's Avatar
Corsair Hotpot Corsair Hotpot is offline
Corsair Employee
Corsair Hotpot's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 397
POST ID # = 955725
Corsair Hotpot Reputation: 10
Default

Hi Mxms,

Do both the mouse and keyboard function normally just can't be seen in the software? Also would you be able to give me the part numbers? The keyboard should be on the back and the mouse should be on the label at the USB end of the cable.
Reply With Quote


Reply

Tags
icue, k70, keyboard, mouse

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.