The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2018, 05:31 PM
boya3goob boya3goob is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 987498
boya3goob Reputation: 10
Default Scimitar Pro Mouse Automated Movement.

Hello everyone,

I recently purchased the Corsair Scimitar PRO RGB mouse, replacing my old crumby Razer Naga. Took it out of the box and plugged it into a USB port and that is where the problem began.

2-3 seconds after plugging in, the mouse moves up and to the left in a nonjerky, smooth manner. Tried unplugging and plugging it into all my USB ports, updated all the drivers, tried cleaning the sensor. Then I tried plugging it into my laptop (mac) and it did the same thing.

My keyboard has a trackpad on it, since I read that it might be a problem, unplugged my keyboard, plugged in the mouse and it did the same thing.

Also tried adjusting the the pointer speed to the lowest (when the mouse is unplugged) and as soon as I plug it back in, the cursor goes back to normal speed, up and to the left.

Any suggestions before I contact the authorized reseller?

Any and all help appreciated, thank you.
Reply With Quote


Reply

Tags
mouse, scimitar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.