The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Hydro X Custom Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 08-16-2019, 07:26 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,776
POST ID # = 1014891
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

I don't think the RPM will show under any circumstances, but those affected might still be able to use the pump in PWM % mode to the keep the fluid going 'round.
Reply With Quote
  #32  
Old 08-21-2019, 01:57 PM
5kippy 5kippy is offline
Registered User
5kippy's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015332
5kippy Reputation: 10
Default

Just an update, the RMA'd pump works great, so if you see 0 RPM in iCue, new pump will likely fix the pump speed problem.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.