The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2018, 08:39 PM
Pipeline93 Pipeline93 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
POST ID # = 981649
Pipeline93 Reputation: 10
Exclamation New to this

i am sure this is not the place to ask but i have a question on something in the iCue software. when creating a macro there is a "start settings" tab, of which has a sound option (which i understand and know how it works) and a lighting drop down which is what im asking my question of what is it? i click the drop down and it just says none, but i have lighting effects on the mouse and keyboard, and even tested saving lighting effects to the library of which none of that seemed to work. My goal is to set up a macro to where the key it is bound to (say G1, i have the K95 RGB) will change color on a toggle to indicate a continuous macro is on, like say a macro that just repeats the letter a over and over (my keyboard is green) so i would for example have it change to red but only on that one key while the "A" macro is running and when pressed again the macro will stop and it will go back to green. I have googled, scoured the forums, and the closest i get is a profile switch with 2 lighting set ups being exactly the same except the one key color difference (which i used before but the lighting drop down in the start settings got me curious and i cant find anything on the setting option). Again i apologize as im sure this isnt the place to ask but i didnt know where else go ask.

This is my first time ever posting in any forums so again im sorry if this isnt the right way/place, any response is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2018, 10:17 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 896
POST ID # = 981653
hastegag Reputation: 20
Default

I love the software and the hardware, but to be honest it is not that easy to do in my opinion, but my method might be a stupid way to do it.

Make a lighting effect say a gradient, it needs to be something with a time delta as I understand it. If you are using gradient, make lighting time 99. Set start to on key pressed stop on key release and check play on pressed key?

Then make a macro action, set an action of input keys, key a

Advanced settings, action trigger while pressed action repeat, repeat constantly, delay, I made for testing constant 900 ms

start settings lighting and your newly made time delta - in same profile lighting name, in my case gradient 2.

Seems to work here?
Reply With Quote
Reply

Tags
help needed, icue features, settings

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.