The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2018, 06:18 PM
Llyod17 Llyod17 is offline
Registered User
Llyod17's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 942994
Llyod17 Reputation: 10
Default high CPU temps with H100i V2

Sorry in advance for the wall of text I wanted to make sure I outlined everything:
I have being having an issue with my CPU temps using the I7 6700k paired with the h100i v2. Idle I get 30c (after around 30 mins sat at desktop otherwise its 40c) which is not a problem but as soon as I start loading programs they spike to 60 (even when loading chrome, control panel, steam etc) and under gmaing it tops out at a steady 80-95c depending on the game. I got very conserned with this and decided to run the IPDT which failed due to temps (topped out at 100c after 30 seconds). I have reseated the cooler 3 times with three different thermal pastes, the first time was the initial install with stock paste, second time was with Arctic mx-2 and third time I got a proper cleaning kit and some Noctua NT-N1.
All three times gave me low temps for a day or two and then began climing day one load temps were 50c, day 2 60c, day 3. 70c and by a week they were back to failing the IPDT at 100c. The mounting is all correct I made sure of that and my CPU voltage is capped at 1.2v. It should also be noted im using performance settings in Link and I can feel/hear the water being moved through the system. Also worth noting corsair Link shows the pump temp being at 40-50c when under load

Last edited by Llyod17; 03-02-2018 at 06:27 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-01-2018, 12:19 PM
the_deadeye the_deadeye is offline
Registered User
the_deadeye's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
POST ID # = 952913
the_deadeye Reputation: 10
Default

i think i am actually having very similar issue. :( I am yet to find a solution.
My idle is around 35C, and at 30% CPU load the temps rise upto 75s or even 80s.

in aida64 test problem it actually warns me about overheat issue, under 100% load.
Reply With Quote


  #3  
Old 05-01-2018, 12:25 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,379
POST ID # = 952914
DevBiker Reputation: 88
Default

Quote:
Originally Posted by the_deadeye View Post
i think i am actually having very similar issue. :( I am yet to find a solution.
My idle is around 35C, and at 30% CPU load the temps rise upto 75s or even 80s.

in aida64 test problem it actually warns me about overheat issue, under 100% load.
What are your pump temperatures?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Tags
h100i v2, i7-6700k, overheating cpu

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.