The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Spanish Language Support > iCUE Software (Spanish)

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2020, 07:06 AM
cela600 cela600 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 1
POST ID # = 1036892
cela600 Reputation: 10
Default problema icue con h115i pro

desde hace un par de dias el rgb de la bomba y los ventiladores de la h115i solo muestra el modo arcoiris.

en el perfil del icue en los efectos esta todo a color fijo blanco y no cambia.
sin embargo la ram y los demas ventiladores de la caja si funcionan correctamente

(solucionado por otros medios)

Last edited by cela600; 03-05-2020 at 07:13 AM. Reason: solucionado
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2020, 11:50 AM
Corsair Art's Avatar
Corsair Art Corsair Art is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 734
POST ID # = 1036913
Corsair Art Reputation: 14
Default

Hola cela600,

Que gusto que se haya solucionado el problema, podrias darnos mas informacion para cualquier persona que tenga algo parecido y este viendo esto?

Gracias-

-Arturo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.