The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2018, 09:21 AM
Dicehunter's Avatar
Dicehunter Dicehunter is offline
I Fight For The Users
Dicehunter's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Location: EU
Posts: 447
POST ID # = 945978
Dicehunter Reputation: 16
Default Scimitar Pro 1-12 Buttons No Longer Work With 2.24.35

Scimitar 1-12 buttons no longer work with this version, Negating the whole reason for this mouse.
__________________


  #2  
Old 03-22-2018, 10:28 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 945985
terabyte Reputation: 73
Default

Have you tried running again the installer and choose the REPAIR option from it?


  #3  
Old 03-23-2018, 02:49 PM
Cronus3166 Cronus3166 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
POST ID # = 946178
Cronus3166 Reputation: 10
Default

Same with my K95 RGB. The G-Keys stop working.

I've reinstalled. I've repaired.

I can shut the program down and relaunch it, and then the keys work until I quit the game I'm playing and relaunch it. So yeah that's a minor workaround. But one that makes me want to own a different brand.


  #4  
Old 03-23-2018, 02:50 PM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 228
POST ID # = 946179
PJH Reputation: 20
Default

Just don't use the volume wheel on the keyboard for the time being, as it locks profiles, macros, dpi buttons and even mic button on all corsair products.


  #5  
Old 03-24-2018, 12:17 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 689
POST ID # = 946306
Corsair CJ Reputation: 42
Default

We're aware of an issue that has appeared in a recent build of CUE that can result in macros and other actions being broken. Here's a build that should resolve this for anyone effected: https://www.dropbox.com/s/9wxvd9t3dl...lease.msi?dl=0

This is to be considered a beta build since it hasn't gone through our usual validation process.

Last edited by Corsair CJ; 03-25-2018 at 02:24 AM.


  #6  
Old 03-26-2018, 10:20 PM
lef1337 lef1337 is offline
Registered User
lef1337's PC Specs
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 5
POST ID # = 946701
lef1337 Reputation: 10
Default

i have also a problem with scimitar randomly the side buttons stop working and i have to re close cue and restart it for work again


  #7  
Old 03-26-2018, 11:34 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is offline
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 689
POST ID # = 946710
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Quote:
Originally Posted by lef1337 View Post
i have also a problem with scimitar randomly the side buttons stop working and i have to re close cue and restart it for work again
Try CUE 2.24.48 which I linked to in my previous post:

Quote:
Originally Posted by Corsair CJ View Post
We're aware of an issue that has appeared in a recent build of CUE that can result in macros and other actions being broken. Here's a build that should resolve this for anyone effected: https://www.dropbox.com/s/9wxvd9t3dl...lease.msi?dl=0

This is to be considered a beta build since it hasn't gone through our usual validation process.


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.