The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-14-2019, 02:41 PM
jzlv jzlv is offline
Registered User
jzlv's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1011215
jzlv Reputation: 10
Exclamation Corsair Platinum Series HX1200i ATX fan speed

Hello, maybe some one knows why my corsair link dont show PSU rpm? Its always show 0 rpm !

Reply With Quote


  #2  
Old 07-14-2019, 03:10 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 263
POST ID # = 1011220
Waukeen Reputation: 16
Default

Because the fan doesn't turn on if it is using less than 400w (I think might be a touch higher). This is normal so don't worry about it unless you are pulling much more than that and still haven't seen it spinning right round baby.
Reply With Quote


  #3  
Old 07-15-2019, 12:31 PM
jzlv jzlv is offline
Registered User
jzlv's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1011343
jzlv Reputation: 10
Default

seems u have true. i put to psu rpm full and its showed me . thanks dude
Reply With Quote


  #4  
Old 07-15-2019, 12:52 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 263
POST ID # = 1011346
Waukeen Reputation: 16
Default

My pleasure. Happy to answer anything else I might be able to if you have a question.
Reply With Quote


Reply

Tags
hx1200i, psu

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.