The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2018, 09:42 AM
impomagne impomagne is offline
Registered User
impomagne's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 966530
impomagne Reputation: 10
Default AX860i problem - rebooting, red led

Hi,
I have a problem with my AX860i.

A couple of days ago it was bootlooping my system, but I fixed it by reconnecting all of the cables.
Now it manages to boot, it will run for a couple of minutes (all-time with green self-test led on) and then restarts and shuts down completely while trying to post (now the self-test led is glowing red and i need to switch the back IO button to turn it off).

I've wanted to write a support ticked, but unfortunately I can't make an account, it gives me a code 002
ADC1F462-4A3C-4187-A0A6-B5EE55A360AC.

Help, sorry for my englando :)
Reply With Quote


  #2  
Old 08-01-2018, 02:28 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 857
POST ID # = 966569
Corsair Mint Reputation: 31
Default

002 error means that the password isn't meeting the requirements, try again and make sure that you don't include your email or real name in the password, should be good to go.
Reply With Quote


Reply

Tags
axi, psu

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.