The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2017, 02:44 AM
Betlax Betlax is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 11
POST ID # = 927919
Betlax Reputation: 10
Default how to repeat the macro?

how to repeat the macro?



Can not find the function "repeat loop on this software 2.20.72"
Thank you for helping me !
Attached Images
File Type: png repeat.PNG (203.4 KB, 98 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 11-27-2017, 07:51 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,342
POST ID # = 927950
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Enable advanced mode and the options should be under the Spanner/Screwdriver icon.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.