The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2016, 01:33 AM
cadmonkey cadmonkey is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 8
POST ID # = 847125
cadmonkey Reputation: 10
Default Num Lock on Cold Boot (+ CUE freezes)

Is it normal for the numeric keypad to not work on a cold boot?
The enter key works but not the actual numbers. It's a pain with the win 10 pin password thing.
If I reboot the computer I can use the keypad to enter the pin, but not after the computer is turned off for a few hours.

Also CUE crashes sometimes, randomly it seems. I use the macros for my CAD and if I have to restart the computer to get it going again it's not really worth the increase in productivity I get from macro key combinations.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-14-2016, 06:35 PM
Corsair Jay Corsair Jay is offline
Corsair Employee
Corsair Jay's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 96
POST ID # = 847319
Corsair Jay Reputation: 10
Default

Which keyboard do you have?
How is it hooked up?
What motherboard is being used?
Is the numlock on boot turned on in BIOS?

For the CUE crashes, you can try a clean reinstall if needed but are you able to reproduce the issue accurately?
Reply With Quote


  #3  
Old 06-04-2016, 08:01 AM
Beaird Beaird is offline
Registered User
Beaird's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 5
POST ID # = 856351
Beaird Reputation: 10
Default

I have the same issue;

When I boot my PC the NUM Lock seems to randomly be on or off. There is no pattern to it but if it is off it will stay off for several boots, over 20, and if it's on it will stay on for several boots as well. Totally random. I am using the Corsair K70 PC specs below,

Asus Sabertooth X99
intel i7 5930K
32GB Corsair DDR4 @3000
Samsung 512GB 950 Pro M.2 NVMe
SeaSonic X-1250, 1250 Watt PSU
2X Sapphire 390X TriX GPU
Corsair K70 red Cherry MX
Window 10 Pro

I've tried everything, NUM Lock on boot is set to on in BIOS. I've reset BIOS at least three times. I've edited the registry under HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Keyboard and set InitialKeyboardIndicators to 2147483650 this seemed to work but after several boots again it went to off (there was another number I tried but that never worked).

Last edited by Beaird; 06-04-2016 at 08:04 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.