The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 6 votes, 3.83 average. Display Modes
  #16  
Old 07-29-2015, 02:58 AM
tim92655 tim92655 is offline
Registered User
tim92655's PC Specs
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 21
POST ID # = 792172
tim92655 Reputation: 10
Default

the power tab does not show in cl and cant install driver for usb dongle
i got it to work i have to have cl running inorder to indtall driver for dongle

Last edited by tim92655; 07-29-2015 at 03:53 AM.


  #17  
Old 07-29-2015, 04:22 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 792176
red-ray Reputation: 81
Default

Quote:
Originally Posted by tim92655 View Post
the power tab does not show in cl and cant install driver for usb dongle
i got it to work i have to have cl running inorder to indtall driver for dongle
No, CL does not need to be active to install the driver. I feel it's better to install the driver when CL is not active.

If you can't get the driver to install you could connect the AX1200i using C-Link rather than USB to a CLCC/H100i/H80i. I use a CLCC (CL Mini) for my AX1500i, though I also have the USB driver installed.

What is installed? Post similar to:



What does Device Manager report when you try and update the driver? Does dism /online /get-drivers /format:table list siusbxp.inf?


Last edited by red-ray; 07-29-2015 at 04:27 AM.


  #18  
Old 07-29-2015, 07:09 AM
brettbb brettbb is offline
Registered User
brettbb's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1
POST ID # = 792199
brettbb Reputation: 10
Default update didn't work

Followed the instructions to uninstall, delete profile, reboot, etc
at the end of the install, when it offers the option of restarting now or later, both my screens cut out. couldn't see anything, although the pc was still running and i could hear chat notifications on the speakers. i let it sit for awhile but eventually did a hard reboot, and i could login and get my screens back. still no H80i in Link and forcing a rescan for Windows 10 doesn't change the error about compatibility.
i don't know if it updated the firmware because i couldn't see anything and i can't find it in Link.


  #19  
Old 07-29-2015, 10:29 AM
star21 star21 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1
POST ID # = 792228
star21 Reputation: 10
Default

I use the DC 0.6A 3-pin fan, in this version, the software detects a 4-pin type, in the previous version, I also can not control the fan speed, but after 5-20 minutes of time , it becomes possible to control the speed.I don`t know where is the problem.
P.S The another 0.3A 3-pin DC fan is very perfect control no problem

Last edited by star21; 07-29-2015 at 10:55 AM.


  #20  
Old 07-29-2015, 02:06 PM
H100iuser H100iuser is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 10
POST ID # = 792289
H100iuser Reputation: 10
Default

Thanks v3.2.5676 working fine for me on Windows 10 Pro 64bit =)



  #21  
Old 07-29-2015, 02:15 PM
Malanior Malanior is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 5
POST ID # = 792291
Malanior Reputation: 10
Default

Corsair Link isnt working with Perfomance profile balanced profile and default profile only fix mode with H80iGT im getting always 2580 rpm whith this profiles thank you

http://i.gyazo.com/3abd64d1502725effa0081a665266b8c.png

OS: Windows 10 pro 64 bits

Quiet profile:

http://i.gyazo.com/5443a6657ae7cba62b30726519cb7e02.jpg


  #22  
Old 07-29-2015, 02:58 PM
henriqueferdina henriqueferdina is offline
Registered User
henriqueferdina's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 11
POST ID # = 792303
henriqueferdina Reputation: 10
Default

it did not work

I uninstalled the old version
I deleted the corsair folder in% AppData%
I restarted the PC

I installed the new version
restart

and the corsair link did not detect the h100i, I tried to completely close the link corsair and open again but not changed

I had to back off and disable and enable the device by device manager and reopen the corsair link, oh yes it detected it and asked to update the firmware and I permit was okay, and everything seemed to work fine

I restarted the PC and Corsair Link opened along with the startup of windows but the same thing happened the previous version it does not detect the h100i

the only new thing is this item in options> devices:



is like the previous version, if I turn off the link corsair and disable and enable h100i in device manager and open the link corsair it can detect

what else can I do to resolve this problem?


  #23  
Old 07-29-2015, 03:11 PM
Kamelot2 Kamelot2 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1
POST ID # = 792307
Kamelot2 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by wiggle View Post
The Windows 10 compatibility appraiser 'app' does not auto update. It runs around the same time each month. So these changes you made will not be assessed or registered unless either:
a) the app auto runs about a month after last run - and will then assess and update compatibility, or
b) you run the Windows 10 compatibility appraiser manually.

To run the Appraiser manually, do the following:
Open an elevated command prompt window (right click the command prompt icon and select Run as Admin), type the following command :
schtasks.exe /Run /TN "\Microsoft\Windows\Application Experience\Microsoft Compatibility Appraiser"
Then hit 'enter'. Might take a while. After it is finished recheck the Get Windows 10 App for the updated compatibility results.
Somehow this doesnt work for me even when i run in Admin mode.
The Corsair Link stays active even after 30 min.
Any other solutions?

Thnx:)


  #24  
Old 07-29-2015, 05:16 PM
Darkom Darkom is offline
Registered User
Darkom's PC Specs
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 37
POST ID # = 792332
Darkom Reputation: 10
Default

fans now spin @ 1400+ in balanced mode instead 1100 and makes alot more noise then previous version
still pump rattles in performance mode even if i hooked it up with molex to sata connection


  #25  
Old 07-29-2015, 06:13 PM
cavey00 cavey00 is offline
Registered User
cavey00's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 50
POST ID # = 792344
cavey00 Reputation: 13
Default

This part still baffles me: If you currently have an original Commander unit do not install this version of the software. The Commander unit will no longer be recognized by the system! See below for instructions on how to manually fix this.

Well, I have an original Commander unit and obviously have to install this newest version for Windows 10, correct? So...should I just install it and do the manual fix? On a side note I'm cringing thinking about this. My current software works for what I need it to do on 8.1, even along side AI suite. Like the rest of you I just can't leave good enough alone though...


  #26  
Old 07-29-2015, 07:46 PM
1stMora 1stMora is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 3
POST ID # = 792353
1stMora Reputation: 10
Default

For me corsair link doesn't update the fan speed automatically it will only work when you start the program and click on each fan.


  #27  
Old 07-29-2015, 10:06 PM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 792366
Specter Reputation: 22
Default

Where is the v1.1.3. firmware for the H80i????

When I updated to CL 3.2.5676 my H80i firmware still reads 1.0.7........

I click check for updates, nothing comes back, I choose manual update and nothing is displayed!


And to top it off my Commander mini LEDs change to red when I launch Corsair Link and all my fans connected to the H80i and Commander Mini goes to max until I click on each gadget individually , then they recognize their setting and goes back to normal.

Last edited by Specter; 07-29-2015 at 10:08 PM.


  #28  
Old 07-29-2015, 10:52 PM
ph3nak's Avatar
ph3nak ph3nak is offline
Registered User
ph3nak's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: US OF A
Posts: 52
POST ID # = 792367
ph3nak Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by 1stMora View Post
For me corsair link doesn't update the fan speed automatically it will only work when you start the program and click on each fan.
SAME

I updated to win10 then updated all drivers. uninstalled CL but I didn't delete the profile folder. CL works all except for auto fan profiles


  #29  
Old 07-30-2015, 12:27 AM
mlai mlai is offline
Registered User
mlai's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 8
POST ID # = 792379
mlai Reputation: 10
Default

Win 10, and CL 3.2.5676 does not detect my AX860i.

Under Win8.1 and CL 3.1.5570RC works fine.


  #30  
Old 07-30-2015, 12:35 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 792382
red-ray Reputation: 81
Unhappy I had to USB connect my H100i

Quote:
Originally Posted by Specter View Post
Where is the v1.1.3. firmware for the H80i????

When I updated to CL 3.2.5676 my H80i firmware still reads 1.0.7........
Is the H80i connected via the CLCC? I needed to USB Connect my H100i to get the firmware to update. See http://forum.corsair.com/forums/show...164#post792164.


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.