The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 55 votes, 5.00 average. Display Modes
  #211  
Old 01-29-2015, 07:24 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 756945
red-ray Reputation: 81
Question Why doesn't AIDA64 report CL hardware

Quote:
Originally Posted by mikeyosm View Post
All I need now is some method of getting this information into Aida64
Why don't you post on the AIDA64 forum asking for AIDA64 to report CL hardware? There have been similar posts before (http://forums.aida64.com/topic/950-c...-power-supply/) and Tamas said he was waiting for an API from Corsair. That was before both HWiNFO and SIV reported CL hardware, so maybe now the answer will be different. Given two free utilities report the CL hardware surely one you have to pay for should!

If all of AIDA64, HWiNFO and SIV can be active at the same time and report CL hardware the pressure on Corsair to use a mutex will be higher

Last edited by red-ray; 01-29-2015 at 08:18 AM.


1 members found this post helpful.
  #212  
Old 01-30-2015, 02:28 PM
Weedbreather Weedbreather is offline
Registered User
Weedbreather's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 12
POST ID # = 757207
Weedbreather Reputation: 11
Default

Any word on a new "release candidate" yet???
To me it seems things only get worse and I feel like I can't trust the link software anymore!


  #213  
Old 01-31-2015, 02:53 AM
MojoVersion8 MojoVersion8 is offline
Enthusiast
MojoVersion8's PC Specs
 
Join Date: Jan 2011
Location: Sydney, Australia
Posts: 183
POST ID # = 757290
MojoVersion8 Reputation: 12
Default

  1. v2.7.5361
  2. Windows 7 SP1
  3. Quick mode selection is ambiguous as to what it will change
  4. When changing mode in the notification bar menu will change fans that we set to fixed speeds to that mode as well, it was my impression that they should only change fan speeds set to a mode (balance mode, quiet mode, etc.).


  #214  
Old 02-01-2015, 09:24 AM
mirkoj mirkoj is offline
Registered User
mirkoj's PC Specs
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 100
POST ID # = 757461
mirkoj Reputation: 10
Default

Built new system with bunch of corsair line products.
corsair link is giving me problems ofc :( which is sad as I had h100i in older system and for the past year and so it is still not fixed:(

5960x
corsair dominator platinum 32gb kit ddr4
corsair 900d case
corsair ax1500i PSU
win 8.1

after registry hack it displays only single GPU titan card and I have 4 of them installed. is there a way to make corsair link work properly os it is better just to remove it completely. it is also taking up my spot on boar for rog pfront panel so would it work as it is right now if I completely remove USB connection to MBO and just leave h100i working in there?
as it seems tehre is no solution for all issues with corsair link software maybe that would be best option?
thanks


  #215  
Old 02-01-2015, 10:10 AM
ricardosin ricardosin is offline
Registered User
ricardosin's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
POST ID # = 757465
ricardosin Reputation: 10
Angry Fans always 100% 2200RPM

with this versión, corsair link doesnt detect the Fans and pump ? what shound I do? I tried the regitry trick. It used to work with my amd Cpu

Windows 8.1


  #216  
Old 02-03-2015, 06:49 AM
Blofeld2k Blofeld2k is offline
Registered User
Blofeld2k's PC Specs
 
Join Date: Nov 2011
Location: Angola IN
Posts: 115
POST ID # = 757798
Blofeld2k Reputation: 12
Default

1. v2.7.5361
2. Windows 7
3.
#1 None of the 4 temperature inputs are recognized/showing anything but 0°C?
#2 The CPU-temp is alternating 0°C and the correct temp with about 5 seconds intervals?
4. - None of the 4 temperature inputs are recognized/showing anything but 0°C? The CPU-temp is alternating 0°C and the correct temp with about 5 seconds intervals?
5.

They do show up on the taskbar strangely enough:

Last edited by Blofeld2k; 02-03-2015 at 09:30 AM.


  #217  
Old 02-03-2015, 02:04 PM
hardinoto hardinoto is offline
Registered User
hardinoto's PC Specs
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 7
POST ID # = 757874
hardinoto Reputation: 10
Default

For me it's still worthless because in my case SSD/HD sensors does NOT updates! Detects and keeps only boot value!

Most working version for me is Version 2.7.5339 on W8.1x64
Attached Images
File Type: jpg CorsairLink PC setup.jpg (342.7 KB, 382 views)


  #218  
Old 02-04-2015, 08:10 PM
PacManCan PacManCan is offline
Registered User
PacManCan's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3
POST ID # = 758215
PacManCan Reputation: 10
Thumbs down Issues with v2.7.5361 - Mini Commander

Hi Guys

1. Windows 8.1 Pro x64 - Asus Hero vi Z87 on latest Bios
2. Red Led blinking on Commander/Fans not controlling/CPU fan not displaying
3. Firstly I cannot get the mini commander led to go green, I can only manage to get a red quick flashing led. Commander Mini is on the latest firmware. I have tried disabling legacy USB in bios.

Fans controlled OK until first reboot after the install. I have removed AI Suite 3 then re-installed CL. Also deleted the Profile folder as instructed. Also tried disabling the Asus Fan Controller service. Spent about 4 hours removing and re-installing tonight but nothing seems to work!

My CPU fan is not being detected by the CL software, it doesn't even show in the software. All others are OK. My cpu fan is plugged into the mobo header, I also tried with my D5 pump and that does not show in CPU header either.

Also noticed when I plug my D5 pump pwm cable into one of the commander headers it does show the RPM but when you unplug it, it takes about 1min to get down to 0 rpm on the software.



Is there another release being worked on at the moment, if so when can we expect it?

Regards

Craig


  #219  
Old 02-05-2015, 12:46 AM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,288
POST ID # = 758245
Technobeard Reputation: 68
Default

Quote:
Originally Posted by PacManCan View Post
Is there another release being worked on at the moment, if so when can we expect it?
Yes: http://forum.corsair.com/forums/show...1&postcount=60
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett


  #220  
Old 02-07-2015, 04:41 AM
Blofeld2k Blofeld2k is offline
Registered User
Blofeld2k's PC Specs
 
Join Date: Nov 2011
Location: Angola IN
Posts: 115
POST ID # = 758660
Blofeld2k Reputation: 12
Default

5361 Cause the CPU temp to display incorrectly, as of now 5339 is stable.


  #221  
Old 02-18-2015, 07:42 PM
Atin90 Atin90 is offline
Registered User
Atin90's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
POST ID # = 761241
Atin90 Reputation: 10
Default

Edit registry and change the value of the dword from 00000001 to 00000000 (may show as 1 so change it to 0). Or just copy the lines below and place it in Corsair.reg file, right click on it and select merge'. Re-boot after to make it take effect.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\5&9559377&0&7\Device Parameters]
"EnhancedPowerManagementEnabled"=dword:00000000

Last edited by Atin90; 02-18-2015 at 07:44 PM.


  #222  
Old 02-19-2015, 09:21 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 761367
red-ray Reputation: 81
Thumbs down No No No, do not do this!

Quote:
Originally Posted by Atin90 View Post
Edit registry and change the value of the dword from 00000001 to 00000000 (may show as 1 so change it to 0). Or just copy the lines below and place it in Corsair.reg file, right click on it and select merge'. Re-boot after to make it take effect.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\5&9559377&0&7\Device Parameters]
"EnhancedPowerManagementEnabled"=dword:00000000
No No No, do not do this! Use REDEDIT as different systems will have slightly different paths. Here I have 3 x CL Mini and 1 x H110iGT and the paths are:

HKLM\System\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\6&17185A81&0&1\Device Parameters
HKLM\System\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\6&17185A81&0&4\Device Parameters
HKLM\System\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\7&E476FE7&0&3\Device Parameters
HKLM\System\CurrentControlSet\Enum\USB\VID_1B1C&PID_0C04\7&E476FE7&0&4\Device Parameters

Last edited by red-ray; 02-19-2015 at 09:34 AM.


  #223  
Old 02-20-2015, 05:30 PM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,288
POST ID # = 761722
Technobeard Reputation: 68
Default

Thanks for your comments. We've updated the sticky for the new release, v3.1.5525 here: http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=125350

The new discussion thread is located here: http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=138007

This thread is now closed.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.