The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-12-2018, 05:02 AM
smile689 smile689 is offline
Registered User
smile689's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 38
POST ID # = 984977
smile689 Reputation: 10
Default iCUE doesn't support AIRFLOW RGB?

i bought CORSAIR AIRFLOW RGB RAM COOLER


and, connect lighting node pro.

but,
in my iCUE,

i cant see AIRFLOW option.
only, ML,SP,LL,HD,LED Strip.

well, i set the LED Strip, or other. it is LED working well.

but, iCUE is officially not support AIRFLOW RGB RAM COOLER?


iCUE is newest version
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2018, 09:08 AM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 208
POST ID # = 985007
PJH Reputation: 20
Default

Hey, hey!

It is not listed in the sticky in this very sub-forum, so gather it is not supported at all.

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=176104
Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2018, 09:38 AM
solarity solarity is offline
CORSAIR Beta Team
solarity's PC Specs
 
Join Date: Mar 2017
Location: Rochester, NY
Posts: 714
POST ID # = 985013
solarity Reputation: 33
Default

Quote:
Originally Posted by smile689 View Post
i bought CORSAIR AIRFLOW RGB RAM COOLER


and, connect lighting node pro.

but,
in my iCUE,

i cant see AIRFLOW option.
only, ML,SP,LL,HD,LED Strip.

well, i set the LED Strip, or other. it is LED working well.

but, iCUE is officially not support AIRFLOW RGB RAM COOLER?


iCUE is newest version
Edit: I guess I was wrong, please see Zotty's post as apparently there are two, I only knew about one. Don't want you to fry anything :)
__________________
RGB 101 Video: General overview on RGB
Zotty's Corsair Guide: RGB FAQ and Sample Diagrams


Disclaimer: I am not an employee of Corsair all my opinions are my own.

Last edited by solarity; 12-12-2018 at 10:15 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2018, 09:45 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,152
POST ID # = 985015
Zotty Reputation: 52
Default

Quote:
Originally Posted by solarity View Post
This will not work with iCUE. Corsair has standardized around Addressable RGB, this is apparently a 12v Analog RGB from what I have read. It was used with the old Commander Mini, which is not supported in iCUE.

If you had the proper pinout, you could in theory use this on the motherboard analog RGB header. I have been working on a RGB DAC to allow the control of Analog LEDs through a digital controller. Still in the works and have some prototypes. This is how I plan to control my analog RGB devices with iCUE.
Wrong version dude......


There are 2 models.. you are on about the old one. the new one is fully addressable and works fine set up as a strip ;)

https://www.corsair.com/uk/en/Catego...B-Fan/p/CMDAF2
Dominator Airflow Platinum RGB Fan

vs

https://www.corsair.com/uk/en/Catego...ED-Fan/p/CMDAF
DOMINATOR® Airflow PLATINUM LED Fan

Last edited by Zotty; 12-12-2018 at 11:38 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-12-2018, 09:47 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,671
POST ID # = 985016
DevBiker Reputation: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
There are 2 models dude.. you are on about the old one.......
It would be less confusing if they didn't have almost the exact same name.

It's like the H100i ... how many different variations are all called the H100i???
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #6  
Old 12-12-2018, 11:49 PM
smile689 smile689 is offline
Registered User
smile689's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 38
POST ID # = 985112
smile689 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zotty View Post
Wrong version dude......


There are 2 models.. you are on about the old one. the new one is fully addressable and works fine set up as a strip ;)

https://www.corsair.com/uk/en/Catego...B-Fan/p/CMDAF2
Dominator Airflow Platinum RGB Fan

vs

https://www.corsair.com/uk/en/Catego...ED-Fan/p/CMDAF
DOMINATOR® Airflow PLATINUM LED Fan


i have new one. it is addressable.
if i set the strip, ARGB is working well.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-13-2019, 04:18 PM
skavan skavan is offline
Registered User
skavan's PC Specs
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 4
POST ID # = 1021182
skavan Reputation: 10
Default

actually, in my testing it is better to set it as the HD RGB Fan (12 LED's) vs the Strip (10 LED's).

..because i think it actually has 12 LED's.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.