The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-2014, 03:01 AM
nmarsh nmarsh is offline
Registered User
nmarsh's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 3
POST ID # = 745826
nmarsh Reputation: 10
Default Corsair 750D Lower Front Fan not spinning

The lower front fan on my corsair 750d isn't spinning. I'm not sure if it only spins under heavy system load or if something is wrong. The higher fan has a power cord coming directly from it but the lower fan does not appear to have one. I thought the one cord was for both, maybe I'm wrong and there is a cord stuffed somewhere?
Reply With Quote


  #2  
Old 12-09-2014, 03:10 AM
LangZone's Avatar
LangZone LangZone is offline
Registered User
LangZone's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: Halifax, NS
Posts: 314
POST ID # = 745828
LangZone Reputation: 20
Default

Each fan has a standard 3 pin that needs to be connected, look again. :)
__________________
Reply With Quote


  #3  
Old 12-09-2014, 04:27 AM
snapper69 snapper69 is offline
Registered User
snapper69's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: Shropshire, England
Posts: 1,771
POST ID # = 745832
snapper69 Reputation: 32
Default

The cable usually comes out of a small cutout at the bottom right of the fan as you look at it from the front, mine was hanging next to the fan and I only found it when I popped the front off and removed the filter.
Reply With Quote


  #4  
Old 12-09-2014, 04:30 AM
nmarsh nmarsh is offline
Registered User
nmarsh's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 3
POST ID # = 745834
nmarsh Reputation: 10
Default

Oops, thanks guys! My first PC build, I was just thankful everything(except that one fan) was in working order when I finished. I'll take a look, it must be pushed through to the front panel or something because it isn't visible at all from the inside.
Reply With Quote


  #5  
Old 12-09-2014, 05:16 PM
LangZone's Avatar
LangZone LangZone is offline
Registered User
LangZone's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: Halifax, NS
Posts: 314
POST ID # = 745954
LangZone Reputation: 20
Default

No worries, congrats on your build. Post some pictures when you're done!
__________________
Reply With Quote


  #6  
Old 12-10-2014, 12:22 AM
nmarsh nmarsh is offline
Registered User
nmarsh's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 3
POST ID # = 746024
nmarsh Reputation: 10
Default

Yea I found it, it was hiding behind/under the harddrive bays.
Reply With Quote


Reply

Tags
750d, fan, fan issues, not working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.