The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2019, 04:58 AM
James48 James48 is offline
Registered User
James48's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Volendam
Posts: 33
POST ID # = 1023779
James48 Reputation: 10
Default Corsair Harpoon RGB Pro mouse

Yesterday I bought my self a Corsair Harpoon RGB Pro mouse and have installed with iCUE.

I'm also working with Corsair Gaming K95 RGB Mechanical Gaming Keyboard — Cherry MX Brown.
This keyboard is working with Corsair Utility Engine.

After installing iCUE, Corsair Utility Engine is not working properly anymore, I read there: please connect device?

Today iCUE will not start, after repair with the program he will, but after restart no more?

Are these two different articles bite each other?

All my G action keys also not working more...

I hope there is something I can do about it pls.

Last edited by James48; 11-13-2019 at 05:28 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 11-13-2019, 08:19 AM
c-attack c-attack is online now
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,638
POST ID # = 1023792
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

iCUE is “CUE 3” and was a direct replacement for CUE 2, which is presumably what you were using before. iCUE resides in the same physical location as CUE 2, so it’s not possible to have them both installed. It should have removed the prior version on install and incorporated your existing profiles. However, I think the second aspect of that is where things might have gone wrong. iCUE does a whole lot more these days and the profile file format has changed. You cannot import CUE 2 profiles into CUE 3 anymore and I wonder if that also applies to the import conversion on upgrade.

Your best bet at this point is to use the Windows uninstaller to remove CUE 2 (if it is still there) and then do the same for iCUE. When prompted, delete the user settings or go your C:Users/(name)/App Data (hidden)/Roaming/Corsair and delete or cut/paste that Corsair folder to the desktop. Those are the profiles and settings. When corrupted it usually causes app launch problems.
Reply With Quote


  #3  
Old 11-13-2019, 09:38 AM
James48 James48 is offline
Registered User
James48's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Volendam
Posts: 33
POST ID # = 1023799
James48 Reputation: 10
Default

http://puu.sh/EE4m7/dd3f22157f.jpg

Thank you very much, I've uninstalled Corsair Utility Engine and iCUE, and also deleted all the folders you advised me to do.

Now I've installed iCUE again, and now I see two Devices, K95 Keyboard and Harpoon mouse.

It is right I can not import my saved Macro Settings from the old programming?

So I have to install the 18 Macro and Commands again in this new iCUE program.

Can you confirm this, please?

Regards, James48
Reply With Quote


  #4  
Old 11-13-2019, 12:40 PM
James48 James48 is offline
Registered User
James48's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Volendam
Posts: 33
POST ID # = 1023821
James48 Reputation: 10
Default

Not necessary anymore, have installed all 18 G-Keys again.
Topic solved
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.