The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #541  
Old 06-11-2019, 12:32 AM
Corsair Jam's Avatar
Corsair Jam Corsair Jam is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 216
POST ID # = 1007596
Corsair Jam Reputation: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Tiwtin View Post
1. Connected to Commander Pro
2. Not using any monitoring tools
3. Steam is not running

I'm only noticing issues when the computer wakes from sleep. It's only the cooler that will disconnect (the noise), turn to it's rainbow effect, then switch back to the profile that I had going. Sometimes I will have to completely end CorsairService in Task Manager to be able to get the cooler to work with iCue again.
I’m sorry if I've missed this, but do you have this issue if you connect the cooler directly to your board? Mind sharing your iCue logs? You can post them here or PM me.
Reply With Quote


  #542  
Old 06-11-2019, 11:48 AM
Tiwtin Tiwtin is offline
Registered User
Tiwtin's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 10
POST ID # = 1007645
Tiwtin Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Jam View Post
I’m sorry if I've missed this, but do you have this issue if you connect the cooler directly to your board? Mind sharing your iCue logs? You can post them here or PM me.
I used to have it connected directly to the board and it did the same thing before. And, since I've ziptied everything on the backside of the case, I'm not going to be moving it anytime soon to try again.

Here is a copy of my log.
Attached Files
File Type: zip Log.zip (687.4 KB, 36 views)
Reply With Quote


  #543  
Old 06-12-2019, 12:26 PM
AndreaPelle AndreaPelle is offline
Registered User
AndreaPelle's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 8
POST ID # = 1007779
AndreaPelle Reputation: 10
Default

Hi guys, in this days sometimes i hear ne connection problem
Reply With Quote


  #544  
Old 06-13-2019, 07:32 PM
Corsair Jam's Avatar
Corsair Jam Corsair Jam is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 216
POST ID # = 1007911
Corsair Jam Reputation: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Tiwtin View Post
I used to have it connected directly to the board and it did the same thing before. And, since I've ziptied everything on the backside of the case, I'm not going to be moving it anytime soon to try again.

Here is a copy of my log.
I'm going to reach out to you in a PM.
Reply With Quote


  #545  
Old 06-21-2019, 01:13 PM
Tiwtin Tiwtin is offline
Registered User
Tiwtin's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 10
POST ID # = 1008807
Tiwtin Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Jam View Post
I'm going to reach out to you in a PM.
Sent you a PM, looks like the issue is back. Posting logs here since I couldn't in the message.
Attached Files
File Type: zip Log.zip (699.1 KB, 23 views)
Reply With Quote


  #546  
Old 06-23-2019, 01:43 PM
morganthomas757 morganthomas757 is offline
Registered User
morganthomas757's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: Rugby, United Kingdom
Posts: 16
POST ID # = 1009018
morganthomas757 Reputation: 10
Default

I'm still having these disconnect issues constantly, even after getting a REPLACEMENT COOLER! I'm really at the end of my tether now because all I hear when gaming is the silly Windows disconnect sound! H100i RGB Platinum, 4x LL120 fans connected to an RGB Fan Hub and Commander pro. I've tried all the supposed fixes on this thread but nothing works, considering me and many many other people have been having this issue almost since the cooler was released, is there any actual definitive answer to why this glitch happens, and can corsair admit that this is a fault in their manufacturing? Because I'm seriously considering getting rid of all my Corsair components and switching to NZXT. Lengthy post I know however it sure is infuriating!!!
Reply With Quote


  #547  
Old 06-23-2019, 03:47 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 263
POST ID # = 1009039
Waukeen Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by morganthomas757 View Post
Because I'm seriously considering getting rid of all my Corsair components and switching to NZXT.

.....
With NZXT look into CAM and the privacy is an illusion aspect with that. They like to know everything you are doing on your machine.

And you are right to be.
Reply With Quote


  #548  
Old 06-23-2019, 05:52 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,796
POST ID # = 1009051
DevBiker Reputation: 88
Default

Quote:
Originally Posted by morganthomas757 View Post
I'm still having these disconnect issues constantly, even after getting a REPLACEMENT COOLER! I'm really at the end of my tether now because all I hear when gaming is the silly Windows disconnect sound! H100i RGB Platinum, 4x LL120 fans connected to an RGB Fan Hub and Commander pro. I've tried all the supposed fixes on this thread but nothing works, considering me and many many other people have been having this issue almost since the cooler was released, is there any actual definitive answer to why this glitch happens, and can corsair admit that this is a fault in their manufacturing? Because I'm seriously considering getting rid of all my Corsair components and switching to NZXT. Lengthy post I know however it sure is infuriating!!!
I suspect that you may be having an issue with the Commander Pro USB and the AsMedia USB ports on your motherboard. This is something that's a known issue and is related to the AsMedia port (which apparently drops packets).
One suggested workaround has been to get an internal USB hub (NZXT actually makes one). I'm not sure exactly why this works but it has worked for several users. And, of course, make sure that you are on the latest version of iCUE but I'm assuming that's the case.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #549  
Old 06-24-2019, 09:03 AM
morganthomas757 morganthomas757 is offline
Registered User
morganthomas757's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: Rugby, United Kingdom
Posts: 16
POST ID # = 1009107
morganthomas757 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
I suspect that you may be having an issue with the Commander Pro USB and the AsMedia USB ports on your motherboard. This is something that's a known issue and is related to the AsMedia port (which apparently drops packets).
One suggested workaround has been to get an internal USB hub (NZXT actually makes one). I'm not sure exactly why this works but it has worked for several users. And, of course, make sure that you are on the latest version of iCUE but I'm assuming that's the case.
Hi there! Thanks for the response, sorry for such a short tempered post, it's just extremely frustrating to have such a problem. I may invest in a internal USB hub near the end of the month and will give you some feedback as and when.
Reply With Quote


  #550  
Old 06-24-2019, 11:23 PM
Gronar Gronar is offline
Registered User
Gronar's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Location: Round Rock, Tejas
Posts: 109
POST ID # = 1009219
Gronar Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
I suspect that you may be having an issue with the Commander Pro USB and the AsMedia USB ports on your motherboard. This is something that's a known issue and is related to the AsMedia port (which apparently drops packets).
One suggested workaround has been to get an internal USB hub (NZXT actually makes one). I'm not sure exactly why this works but it has worked for several users. And, of course, make sure that you are on the latest version of iCUE but I'm assuming that's the case.
I can confirm this did work for me.
Reply With Quote


  #551  
Old 06-25-2019, 09:18 AM
morganthomas757 morganthomas757 is offline
Registered User
morganthomas757's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Location: Rugby, United Kingdom
Posts: 16
POST ID # = 1009261
morganthomas757 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Gronar View Post
I can confirm this did work for me.
Cheers, I may have to pick up a USB hub if that's the case, praying that it finally fixes my issue!
Reply With Quote


  #552  
Old 06-26-2019, 12:27 PM
Corsair Mike's Avatar
Corsair Mike Corsair Mike is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 173
POST ID # = 1009380
Corsair Mike Reputation: 10
Default

Hi Everyone,

I just wanted to update everyone. We are still looking into this issue, we are logging all of the emails we are getting at icuedisconnect@corsair.com. Please keep sending the iCue logs and system specs it is helping.

Thanks

Last edited by Technobeard; 06-26-2019 at 09:32 PM. Reason: removed bbcode
Reply With Quote


  #553  
Old 06-26-2019, 02:30 PM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 263
POST ID # = 1009395
Waukeen Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mike View Post
Hi Everyone,

I just wanted to update everyone. We are still looking into this issue, we are logging all of the emails we are getting at icuedisconnect@corsair.com. Please keep sending the iCue logs and system specs it is helping.

Thanks
Holy christ Mike. The blue on grey background makes reading that nearly impossible.

Last edited by Technobeard; 06-26-2019 at 09:32 PM. Reason: removed bbcode
Reply With Quote


  #554  
Old 06-26-2019, 09:33 PM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,292
POST ID # = 1009423
Technobeard Reputation: 68
Default

Quote:
Originally Posted by Waukeen View Post
The blue on grey background makes reading that nearly impossible.
Agreed. I've removed the BBCODE so it's readable.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett
Reply With Quote


  #555  
Old 06-30-2019, 05:08 AM
smile689 smile689 is offline
Registered User
smile689's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 40
POST ID # = 1009772
smile689 Reputation: 10
Default

so, you fixed this problem after use NZXT USB internal hub?
i occured same problem.

Last edited by smile689; 07-02-2019 at 05:07 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.