The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2020, 11:15 PM
pinkfloyd1173 pinkfloyd1173 is offline
Registered User
pinkfloyd1173's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 39
POST ID # = 1034896
pinkfloyd1173 Reputation: 10
Default Some Questions about IRON CLAW Wireless.

So I have a couple of questions for you pro's on here, hopefully you can help me out.

1. As you can see in the pic why do I have 6 of the IronClaw profiles? I have deleted the ones on the bottom a few times and when ever I restart my rig they reappear?

2. As you can see I have created a profile for BFV. I am trying to set the dpi to start off at the default dpi that I want to use.

Well I change it to 450 dpi and make that the defaut in this profile. Well no matter what I do it changes the default in all the profiles that I have. I only have one the BFV, but if I make the switch to the DEFAULT profile. What ever changes I make to the dpi in the BFV profile they carry over to the DEFAULT profile.

The reason I want the BFV profile to start at a 450 dpi, is because I want to bind the dpi key's on the mouse to some bindings for BFV.

Thanks in advance guys.
Attached Images
File Type: jpg 20200212_185701.jpg (4.07 MB, 35 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 02-13-2020, 08:45 AM
sapphire989 sapphire989 is offline
Registered User
sapphire989's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Location: Hong Kong
Posts: 8
POST ID # = 1034927
sapphire989 Reputation: 10
Default

I also have this problem.
Forum many questions about this product, this mouse is a failed product

Will never buy this brand product again

Last edited by sapphire989; 02-13-2020 at 08:48 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-13-2020, 08:39 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10,641
POST ID # = 1034967
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

The extra set of HW profiles comes with the extra (1) on the end of the mouse. I don't quite understand why it does this, but sometimes it loses contact with the programs and when it's re-detected, the program thinks it is a "new" device -- as if you plugged in a second one at the same time. I think you have seen the ICW firmware thread that is several pages long. A firmware change is the only solution I have seen.

DPI setting are unique and can be assigned to 1 or multiple software profiles. You need a master software profile for BFV and then a new DPI setting and name if BFV. Set it up as you need. The BFV DPI setting will be assigned to that profile and automatically load when the profile does. You can use another DPI profile(s) for all your others.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.