The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Systems > CORSAIR ONE

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-03-2020, 01:54 PM
inkydink inkydink is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 4
POST ID # = 1033767
inkydink Reputation: 10
Default Corsair One Pro Fans in bios

Hi. I recently got a Corsair one Pro (Intel i7-7700K,GTX 1080) and it overheated during stress test (75-80 degrees). When I entered bios to reset it, I noticed in bios that only one fan was on. The other fan does not spin (0 RPM). I tried to change the temperature curves to see if I can get it to turn on but it does not. The 'CPU Fan' spins at around 4300RPM, but the 'System Fan' is not spinning or 0 RPM.
I was wondering if this is normal and the Video Card is broken or if there is something preventing the fan from turning on. I'm assuming that 'System Fan' is the fan mounted on the Video Card?
Please let me know if anyone has any info on the two fans in the system and how to check if they are working
Thanks
Attached Images
File Type: jpg corsair one bios.jpg (1.20 MB, 14 views)
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.