The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2019, 10:39 AM
SquiDeliicious SquiDeliicious is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
POST ID # = 1011967
SquiDeliicious Reputation: 10
Default dongle problem

So, my headset and dongle were working fine, until yesterday. I have my usb dongle plugged into my PC. It is synced with the headset, and the light on the dongle is solid and is lit, but my computer doesn't even detect that it's there. I've tried restarting my PC multiple times, I have paired the dongle to my headset a couple times. I don't know if it always does this, but when I turn my headset on or off, the dongle light turns on and off in sync. I did plug in my dongle wired usb port into my Xbox, stupidly without realizing that it wouldn't work, could have plugging it into my Xbox possibly messed it up?
Reply With Quote


  #2  
Old 07-22-2019, 10:26 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,769
POST ID # = 1012086
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

Supplemental information: Void Pro Wireless. Does not appear in Device Manager when hidden devices shown. Soft reset did not work.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.