The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2019, 09:57 AM
Arafor Arafor is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1015000
Arafor Reputation: 10
Default HS70 need to remove device and replug adaptor

So when ever I turn on windows my headphones don't work. They make a beeping sound that they connected but there is no sound. Mic also doesn't work.
The fix I currently found is to:
1. Go to Windows 10 settings
2. Devices -> Bluetooth & other devices
3. Select HS70 in the list of devices
4. Remove device
5. Replug adaptor and let the drivers install once more

As you can probably guess, it's annoying to do this every time I restart windows.
Was wondering if any one has suggestions what I could try to solve the problem.

For more information:
The iCUE software has nothing to do with this.
The first time I plugged in the adaptor I was on Ubuntu.
Reply With Quote


Reply

Tags
hs70, no sound, remove device, replug adaptor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.