The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2020, 11:41 AM
nECr0mAnCeR nECr0mAnCeR is offline
Registered User
nECr0mAnCeR's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 18
POST ID # = 1030819
nECr0mAnCeR Reputation: 10
Default Remove old device

Hello All,
Awhile back I purchased an Ironclaw RGB Wireless mouse. After fighting for several days to get iCue to detect and control it I gave up and returned it. I went back to my wired Ironclaw. After a day or so the Wireless Ironclaw showed up, even though it is no longer attached. Anyone else have a similar issue and resolved it? Any help would be eternally appreciated.

BTW, I uninstalled and reinstalled iCue several times to no avail

Specs

Gigabyte B450 motherboard
Ryzen 2600
16Gb (2X8) Corsair Vengeance RGB Pro
1 Corsair Vengeance RGB enhancement kit (2 sticks)
Gigabyte 5700XT
Samsung 970 Pro 512Gb NVME
Corsair RM850
Corsair H115i AiO
3X LL120s
2X LL140s
Commander Pro
Lighting Node w/ 4 strips
K70 RGB mk.2
IronClaw wired
MM800 Polaris
ST100
Void Pro RGB


PS, In case anyone from Corsair wonders in here. See all the Corsair stuff in my specs? Next build will have 0. There isn't enough RGB and cool lights in the world to put up with crappy software and non-existent support.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.