The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2016, 11:34 AM
Turnster Turnster is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
POST ID # = 871284
Turnster Reputation: 10
Default Sniper Button

I'd like to change it to use as mic chat on CSS. It won't let me bind it in game????
Anyone please??
Reply With Quote


  #2  
Old 09-14-2016, 11:49 AM
LLama71 LLama71 is offline
Registered User
LLama71's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: Europe
Posts: 139
POST ID # = 871287
LLama71 Reputation: 10
Default

Use CUE to rebind the mouse button to a keyboard key you don't use.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-14-2016, 12:31 PM
Turnster Turnster is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
POST ID # = 871289
Turnster Reputation: 10
Default

yeah but how, I'm really thick!! lol
Reply With Quote


  #4  
Old 09-14-2016, 03:58 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 871308
terabyte Reputation: 73
Default

Create a remap action in CUE, assign to it the button you use to use the mic in CSS, and then it should work fine.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.