The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2019, 05:39 PM
dudecat64 dudecat64 is offline
Registered User
dudecat64's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015048
dudecat64 Reputation: 10
Question question with ram and 780I sli board

Ok i just got back a set of ddr2 xms ram from rma. My evga 780I sli board shows only 3 stick installed? I have two 2gig and two 1gig installed. It shows only 5gb instead of 6gb. Could one stick be bad right out of the box brand new?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-18-2019, 07:28 PM
dudecat64 dudecat64 is offline
Registered User
dudecat64's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015059
dudecat64 Reputation: 10
Default

ok well i found out my powersupply is not working right so i will have to wait till i get a replacement one to find out for sure the stick of ram is bad.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.