The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2017, 06:02 PM
noelvissers noelvissers is offline
Registered User
noelvissers's PC Specs
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 5
POST ID # = 917164
noelvissers Reputation: 10
Default Void Wireless pairing problem

Hello,

After a firmware update my Void Wireless is not pairing anymore.

Normally when you pair, the dongle is flashing a LED slowly, and when you hold the pair button it goes to rapidly flashing. The problem with my dongle is that it doesn't even slowly flash anymore.

My headset goes into pairing mode like it should.

I know the LED is working because after I had this problem it flashed once while putting it in the USB port.


Already tried removing the drivers and reïnstalling them etc.

Contacted support and they said I should send the headset to replace it but I first want to try this.


Hopefully someone can help!
Reply With Quote


  #2  
Old 08-24-2017, 08:12 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 917354
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

You will want to try plugging the dongle on a different computer/USB port and see whether the LED turns on/The dongle gets detected in Windows.
Reply With Quote


Reply

Tags
cue, pairing, problem, void, wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.