The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2013, 09:22 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626148
Abel X17 Reputation: 10
Default Corsair Vengeance 2000 Dongle Won't Work?

Back in August I bought a Corsair Vengeance 2000 headset, and just recently the dongle stopped working all of a sudden. I was using the headset one morning without any problems, then I packed up and headed over to a buddies place and when I got there the dongle wouldn't work anymore. It doesn't appear to be physically damaged or anything, but when plugged in to a computer, nothing happens. It doesn't turn on, the computer doesn't even recognize that there is something plugged in, and there is no "pairing button" on the dongle as far as I can tell (I've already filed for an RMA but they told me to use the pairing button despite the fact that the dongle simply won't work, and like I said, I can't find a pairing button anywhere on the dongle.)

Please advise
Reply With Quote


  #2  
Old 01-13-2013, 10:53 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626159
Abel X17 Reputation: 10
Default

Is the "recessed pairing button" the same as the LED? Because the only part of this dongle that looks anything like it could have a recessed pairing button is the little hole where the led is. If so, I've already tried re-pairing but that doesn't work. If not, I'm clueless on where this supposed pairing button is.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-14-2013, 02:54 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 626188
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

A image of step 3
http://www.corsair.com/media//VENGEA..._paperclip.jpg

Does the L.E.D. on the dongle flash rapidly after ten seconds? or does it doesn't do anything?
Reply With Quote


  #4  
Old 01-14-2013, 01:40 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626287
Abel X17 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
A image of step 3
http://www.corsair.com/media//VENGEA..._paperclip.jpg

Does the L.E.D. on the dongle flash rapidly after ten seconds? or does it doesn't do anything?
Okay so that is where you insert the paperclip. It doesn't do anything. Not so much as a single flash or anything like that, and as I stated before, Windows does not even detect that it is plugged in.

It's been tested on 3 different computers in every USB port of each.
Reply With Quote


  #5  
Old 01-14-2013, 02:38 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 626302
RAM GUY Reputation: 10
Default

Submit a RMA to the left Abel and give me your case number. I'll replace the dongle so you don't have to mail in the whole headset.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #6  
Old 01-14-2013, 05:29 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626402
Abel X17 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
Submit a RMA to the left Abel and give me your case number. I'll replace the dongle so you don't have to mail in the whole headset.
Case number is 5487706

Thanks for the prompt response and quick fix, Ram Guy. I really appreciate it.

Last edited by Abel X17; 01-14-2013 at 05:46 PM.
Reply With Quote


  #7  
Old 01-15-2013, 03:22 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 626687
RAM GUY Reputation: 10
Default

Abel, your RMA was approved but they need the rest of your information. You should have gotten the email so check your inbox or spam folders for it.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #8  
Old 01-15-2013, 08:19 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626760
Abel X17 Reputation: 10
Default

I entered the missing information yesterday but I have yet to receive the details for the RMA.
Reply With Quote


  #9  
Old 01-15-2013, 09:06 PM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,286
POST ID # = 626765
Technobeard Reputation: 68
Default

5487706 doesn't have your address / phone number on it. RMA instructions were sent yesterday at 2 PM PST. I'll re-send it.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett
Reply With Quote


  #10  
Old 01-15-2013, 11:45 PM
Abel X17's Avatar
Abel X17 Abel X17 is offline
Registered User
Abel X17's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Location: Syracuse, NY
Posts: 13
POST ID # = 626798
Abel X17 Reputation: 10
Default

I've gone ahead and re-entered that information.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.