The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > iCUE Profiles

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2020, 07:55 PM
shiro668 shiro668 is offline
Registered User
shiro668's PC Specs
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
POST ID # = 1052637
shiro668 Reputation: 10
Question H100i PLATINUM SE is flickering in new iCUE version

I'm having trouble with the new iCUE version, in the previous version, my VENGEANCE RGB PRO memory sometimes lost connection or freeze but it seems working now in the latest iCUE version 3.30.97. However, my H100i platinum SE is still not working properly. the 3 components (cpu cooling unit and the attached two fans) are all flickering as long as the profile involve different colors at different led spots at the same time (such as rainbow, color warp), but if it is the effects such as color shift or color pulse, then it seems working fine. please help
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2020, 12:39 PM
Eightonex Eightonex is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
POST ID # = 1052725
Eightonex Reputation: 10
Default

I am having the exact same issue with the exact same parts. My H100i pretty much does what ever it wants. It was flickering for awhile. My RAM has been having issues freezing and not syncing with my other fans. My H100i the block part is stuck in a red/green rotation and the fans stuck in a rainbow rotation. Every time I log on I have to force update on the ram and it all starts working. Pretty much only works in instant lighting. I am having a hard time customizing the lighting on anything except the gpu and motherboard. My RAM is not saving my profile and saying nothing is saved for the lighting on the device. I have to force an update every time.

Last edited by Eightonex; 07-03-2020 at 12:47 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2020, 03:51 AM
Carta Carta is offline
Registered User
Carta's PC Specs
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 2
POST ID # = 1052782
Carta Reputation: 10
Default

I have found this was to do with windows version 1909 to 2004. Rolling back to previous version removed the flickering/stuttering
Reply With Quote
  #4  
Old 07-21-2020, 10:50 PM
Luibam Luibam is offline
Registered User
Luibam's PC Specs
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
POST ID # = 1054809
Luibam Reputation: 10
Default

I have iCue 3.31.81 and I have the same bug, I don't know how to fix it, I hope they fix it in an update.
Reply With Quote
Reply

Tags
h100i, icue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.