The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-25-2018, 01:47 PM
opticmax opticmax is offline
Registered User
opticmax's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
POST ID # = 956124
opticmax Reputation: 10
Default connect/disconnect of my H100i v2

HI guys, so I built my first PC yesterday and after booting up, installing app, windows, etc, everything was perfectly fine and working as intended except for my cooler and the temp. I followed the instruction, the cooler is lighting up inside my case but the cooler fans aren't turning and my pc temp Hit 67C while I was installing some low data apps like spotify or skype....

Also, I keep hearing the windows device connect/disconnect notification sound each 10 seconds, so I looked up in my devices and I kept seeing the corsair USB appearing and disappearing, is this because of the corsair link usb cable ? ( the link app was showing me my CPU was at 120C LOL which is impossible...)

So I was wondering if I installed my cooler the wrong way ? I will step back what I did:

- installed the cooler on top of my ryzen 2600x with the AM4 socket since I have a x470 gaming plus ( I reapplied thermal paste and cleaned the one that was pre applied)
- installed the radiator and the 2x fans as exhaust on top of my case
- now it's where im not 100% sure, I connected the cooler power cable to the CPU_FAN. After there is a "Y" cable that comes off the Corsair cooler, So I connected 2x cooler fans to the Y cable.

I even looked the manual and everything seem to be in order, but I looked at my fans when I was installing apps and the case fans were working fine ( 1 intake installed on the SYS_FAN2 and 1 exhaust installed in te SYS_FAN4) but the 2x cooler fans were not turning at all and I kept hearing the annoying device connect/disconnect sound...

Need your help on this!! thanks a lot :)

HERE is a video of what EXACTLY is happening



Reply With Quote


 

Tags
cpu cooler, fan, h100i v2, mother board, water cooler

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.