The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2016, 02:52 PM
killderek343 killderek343 is offline
Registered User
killderek343's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 858398
killderek343 Reputation: 10
Default H1500 Sound Issue

Hello,
I have the corsair H1500 7.1 surround sound headset, which has an major issue. The issue involved is that the headset turns sound off on its own. I can have the sound bar open and watch the slider move down on its own, even when put it back up to the original sound setting it will immediately force itself back down to 0.

I have had this issue with this headset on two different PC's, even on my newer build with a clean install. I have tried uninstalling the drivers and reinstalling them as well as updating them and switching USB ports. I am not sure if it is still a software issue or more likely a hardware issue with a loose connection.

Any ideas on how to resolve this?

Thank you.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-25-2016, 07:14 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 859729
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Contact technical support and see whether they are able to provide suggestions.
https://corsair.secure.force.com/
Reply With Quote


Reply

Tags
audio, h1500

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.